Een passende laadklep voor uw Iveco bestelwagen


Voorkom tijd- en geldverlies

Wilt u tijd en geld besparen wanneer u uw Iveco bestelwagen moet laden of lossen? Zoekt u een gemakkelijke oplossing die geen kostbare laadruimte kost? Op de website van Laadlift.nl vindt u de Easyloader, een uitstekende kwaliteit laadklep geschikt voor uw Iveco bedrijfswagen. Deze Easyloader is gemakkelijk geïnstalleerd en voorkomt problemen met het laden en lossen van uw bestelwagen! Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten. Bent u op zoek naar meer informatie over de laadklep, neem dan zeker contact met ons op.

Laadlift.nl zorgt dat uw Iveco bestelwagen de juiste laadklep heeft

De Iveco bestelwagen is een populaire wagen voor het transporteren van ladingen. Met de  Easyloader laadklep bent u zeker van een betrouwbare manier om goederen in en uit te laden. De Easyloader werkt met behulp van een tweeknops afstandsbediening. Tijdens de installatie worden verschillende vooraf ingestelde posities ingesteld: de laadpositie, vloerpositie en opbergpositie. De enige handmatige handeling die u hoeft te verrichten is het opklappen van het laadplateau. Met de laadklep opgeborgen tegen het dak gaat er geen kostbare laadruimte verloren en blijven de achterdeuren vrij toegankelijk. Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten? In dat geval bent u altijd welkom op onze website.

Beschik over de juiste oplossing

Laadlift.nl helpt u graag met het beantwoorden van uw vragen. U kunt hiervoor een team specialisten contacteren die graag uw vragen beantwoorden. Onze hulp inschakelen doet u door te bellen met +31(0)6 – 5273 0971 of een e-mail te sturen naar info@laadlift.nl.