Koop een laadklep voor uw Mercedes Sprinter

 

De juiste oplossing voor uw transportproblemen

Zoekt u een manier om het laden en lossen van uw Mercedes Sprinter makkelijker te maken? Wilt u tijd en geld besparen door sneller uw goederen in en uit uw voertuig te krijgen? Wanneer u op de website van Laadlift.nl kijkt vindt u een uitstekende kwaliteit laadklep. Deze Easyloader is gemakkelijk te plaatsen en zorgt dat u nooit meer problemen heeft met het laden en lossen van uw bestelwagen! Neem een kijkje op onze website als u meer informatie zoekt over onze producten. U bent natuurlijk welkom contact met ons op te nemen als u informatie aan wilt vragen.

Een Mercedes Sprinter laadklep kopen bij Laadlift.nl

De Easyloader is een laadklep met een hefvermogen tot 650 kg die in uw Mercedes Sprinter geïnstalleerd kan worden. Met deze laadklep bent u zeker van een betrouwbare manier om goederen in en uit te laden. De Easyloader werkt door middel van een tweeknops afstandsbediening en heeft verschillende vooraf ingestelde posities. De enige handmatige handeling die u hoeft te verrichten is het opklappen van het laadplateau. Dankzij een veer is dit vrijwel gewichtloos. Wanneer u de laadklep heeft opgeborgen gaat er geen kostbare laadruimte verloren en blijven de achterdeuren vrij toegankelijk. Ook u kunt voortaan tijd- en geldverlies voorkomen door een laadklep in uw Mercedes bestelwagen te plaatsen. Voor meer informatie over onze producten bent u altijd welkom op de website.

Wij staan voor u klaar

Laadlift.nl beschikt over een team specialisten die voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Aarzel daarom niet om onze hulp in te schakelen. Laadlift.nl bereiken doet u door te bellen met +31(0)6 – 5273 0971 of een e-mail te sturen naarinfo@laadlift.nl