Zelf pallets lossen met de Innolift


Met deze innovatieve meeneemstapelaar kunt u zelf pallets laden en lossen met uw bestelbus!

Laadlift.nl is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor het laden en lossen van bestelwagens. Wij hebben producten als de Easyloader laadklep en de Innolift pallet meeneemstapelaar te koop. De Innolift werkt als een palletwagen maar kan zichzelf ook in de bus tillen. Hierdoor kunt u met de Innolift meeneemstapelaar zelf pallets laden en lossen zonder dat u een heftruck nodig heeft! En deze pallets mogen zelfs tot 600kg wegen. Wilt u zien hoe dat werkt? Bekijk dan hier het volgende filmpje!

De Innolift is verkrijgbaar in verschillende hefhoogtes

De Innolift pallet meeneemstapelaar is te koop in verschillende hoogte-uitvoeringen. Het hefvermogen variëert bij de Innoliften van 400 tot 600kg. De hefhoogtes variëren van 600 tot 1300 mm. Kijk voor alle technische specificaties van de verschillende uitvoeringen hier!

Service, wij tillen er zwaar aan

Uw effectiviteit en productiviteit vergroten door los- en laadtijden te verkleinen? Koop dan de Innolift! Met dit baanbrekende product van Laadlift.nl werkt u niet alleen sneller, u voorkomt ook lichamelijke klachten door zwaar tilwerk. Onze specialisten komen de werking van dit vernuftige apparaat graag aan u demonstreren. Interesse? Bel voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak  +31(0)6-52730971 of vraag direct een offerte aan!